Nuusbrief

Vir stories, resepte en TV-hoogtepunte teken in op die VIA-nuusbrief. Vertel ons wie jy is sodat ons jou op datum kan hou met al VIA se dinge.

Deur op dié nuusbrief in te teken, aanvaar ek die Media24-groep se privaatheidsbeleid. Ek het dit gelees en ek verstaan die inhoud daarvan.

Kanselleer
Teken in

Wees op VIA?

...

...

Kanselleer
Stuur inskrywing

Op watter program wil jy wees?

Kom ons braai

Kom ons braai: familie en vriende

Laat die potte prut

Minki

My plek of joune?

Myne vir joune

Red my hare, Junior

Adverteer op VIA

Klik hier om ons kommersiële span te kontak.

Kontak gerus vir Betsie Viljoen by
Betsie.Viljoen@media24.com
+27112173119


Vir vervaardigers

Het jy ’n voorstel vir ’n VIA-program?

  • ENG
  • AFR

As jy ’n programvoorstel het, stuur dit asseblief na voorstelle@viatv.co.za met die programnaam as die onderwerp.


If you would like to propose a show, please send it to voorstelle@viatv.co.za with the programme name in the subject line.


Kontak ons

Het jy ’n vraag? Wil jy met ons gesels?

Menu

Kruierige bierbrood

Meer resepte

Kruierige bierbrood  


Bestanddele 

handvol vars gemengde kruie (roosmaryntiemieoriganum), opgekap 

1 kg bruismeel 

bottels bier 

1 t tafelsout 

2 e botter 

1 t growwe sout  

 

Metode 

1. Meng die kruiebruismeel, bier en souten knie goed deur. 

2. Sit die deeg in ’n gesmeerde pot en laat dit vir omtrent 1 uur met die deksel op ’n warm plek rys. 

3. Sit die pot met die deeg oor matige kole en pak ook kole op die deksel om die brood van bo gaar te maakBak die  brood vir 30-40 minute tot gaar. 

4. Wanneer die brood gaar is, smeer dadelik botter op die warm kors en strooi growwe sout bo-oor. 

5. Bedien vars en warm met vars plaasbotter. 

Al -resepte

Maalvleis-samoesas

Vir nog

Hoender met Bertus se brandrissiesous

Vir nog

Gys de Villiers se veganistiese fees

Vir nog