Maalvleis-samoesas
Vir nog
Nuusbrief
Vir stories, resepte en TV-hoogtepunte teken in op die VIA-nuusbrief. Vertel ons wie jy is sodat ons jou op datum kan hou met al VIA se dinge.
Wees op VIA?
Adverteer op VIA
Klik hier om ons kommersiële span te kontak.
Kontak gerus vir Betsie Viljoen by
Betsie.Viljoen@media24.com
+27112173119
Vir vervaardigers
Het jy ’n voorstel vir ’n VIA-program?
As jy ’n programvoorstel het, stuur dit asseblief na voorstelle@viatv.co.za met die programnaam as die onderwerp.
If you would like to propose a show, please send it to voorstelle@viatv.co.za with the programme name in the subject line.
Meer resepte
Genoeg vir een 18 cm-broodjie
225 g (245 ml) sagte botter
250 g (300 ml) strooisuiker
5 ml vanieljegeursel
4 eiers
80 ml aangesuurde
room (crème fraîche)
190 g (340 ml) koekmeel
10 g mielieblom (maizina)
5 ml sout
Bolaag:
185 g (375ml) versiersuiker, gesif
5 ml vanieljegeursel
30 ml aangesuurde
room (crème fraîche)
Verhit oond tot 180 °C.
Voer 18 cm-broodpan uit met bakpapier en spuit goed met kleefwerende
kossproei. Klits botter, suiker en vanielje saam tot lig en romerig. Voeg eiers
een vir een by terwyl jy klits. Voeg aangesuurde room by en klits goed tot
gemeng. Vou meel, mielieblom en sout by en meng deur tot gladde beslag. Skep in
voorbereide pan en bak vir 25-30 minute of tot toetspen skoon uitkom. Laat vir
5 minute in pan afkoel. Keer uit op afkoelrakkie en laat afkoel tot koud.
Versier so: Meng versiersuiker, vanielje
en aangesuurde room saam tot gladde mengsel. Plaas afgekoelde koek op
opdienbord en skep versiersel oor. Laat staan vir 30 minute buite sodat
versiersel harde korsie vorm. Sny in skywe en sit voor.
Maalvleis-samoesas
Vir nog
Hoender met Bertus se brandrissiesous
Vir nog
Gys de Villiers se veganistiese fees
Vir nog