Nuusbrief

Vir stories, resepte en TV-hoogtepunte teken in op die VIA-nuusbrief. Vertel ons wie jy is sodat ons jou op datum kan hou met al VIA se dinge.

Deur op dié nuusbrief in te teken, aanvaar ek die Media24-groep se privaatheidsbeleid. Ek het dit gelees en ek verstaan die inhoud daarvan.

Kanselleer
Teken in

Wees op VIA?

...

...

Kanselleer
Stuur inskrywing

Op watter program wil jy wees?

Kom ons braai: celebs

Adverteer op VIA

Klik hier om ons kommersiële span te kontak.

Kontak gerus vir Betsie Viljoen by
Betsie.Viljoen@media24.com
+27112173119


Vir vervaardigers

Het jy ’n voorstel vir ’n VIA-program?

  • ENG
  • AFR

As jy ’n programvoorstel het, stuur dit asseblief na voorstelle@viatv.co.za met die programnaam as die onderwerp.


If you would like to propose a show, please send it to voorstelle@viatv.co.za with the programme name in the subject line.


Kontak ons

Het jy ’n vraag? Wil jy met ons gesels?

Menu

Kersiebrood met appelbotter

Meer resepte

Die vrugte gaan lê onderin die
brood, dis presies wat jy wil hê. Sit dit voor met appelbotter en ’n heerlike
koppie tee.

Genoeg vir 1 brood.

 

160 g (170 ml) sagte botter

100 g (120 ml) strooisuiker

100 g (190 ml) versiersuiker

4 eiers

30 ml melk

180 g (320 ml) koekmeel

10 ml bakpoeier

50 g fyn amandels

230 g vrugtekoekmengsel

50 g glanskersies

30 g versuikerde sitrusskil,
fyngekap

STROOP

100 ml rum

100 ml water

100 g (125 ml) suiker

APPELBOTTER

2 Pink Lady® -appels, grofgerasper

45 ml bruinsuiker

45 ml brandewyn

115 g (125 ml) botter

 

Verhit oond tot 180 °C. Voeg 18 cm-broodpan
uit met bakpapier en spuit deeglik met kleefwerende kossproei. 
Klits botter, strooi- en
versiersuiker saam tot lig en romerig. Terwyl jy klits voeg jy eiers een vir
een by en hou aan klits tot goed gemeng. Voeg meel, bakpoeier en amandels by en
meng deur. Voeg res van koekbestanddele by en vou deur. Skep beslag in voorbereide pan en
smeer gelyk. Bak vir 45-60 minute of tot toetspen skoon uitkom. STROOP Terwyl brood bak, bring jy die
stroopbestanddele tot kookpunt. Haal brood uit oond en gooi warm stroop oor.
Laat afkoel in pan en keer uit. APPELBOTTER Plaas appels, suiker
en brandewyn in kastrol en roer oor lae hitte tot sagte appelmoes vorm. Laat afkoel
en klop saam met botter tot lig en romerig. Sny in skywe en sit voor.  

Al -resepte

Maalvleis-samoesas

Vir nog

Hoender met Bertus se brandrissiesous

Vir nog

Gys de Villiers se veganistiese fees

Vir nog