Maalvleis-samoesas
Vir nog
Nuusbrief
Vir stories, resepte en TV-hoogtepunte teken in op die VIA-nuusbrief. Vertel ons wie jy is sodat ons jou op datum kan hou met al VIA se dinge.
Wees op VIA?
Adverteer op VIA
Klik hier om ons kommersiële span te kontak.
Kontak gerus vir Betsie Viljoen by
Betsie.Viljoen@media24.com
+27112173119
Vir vervaardigers
Het jy ’n voorstel vir ’n VIA-program?
As jy ’n programvoorstel het, stuur dit asseblief na voorstelle@viatv.co.za met die programnaam as die onderwerp.
If you would like to propose a show, please send it to voorstelle@viatv.co.za with the programme name in the subject line.
Meer resepte
Genoeg vir een 20 cm-koek
4 Pink Lady-® appels
300 ml melk
35 g donker kakao
250 g (270 ml) botter, in
blokkies gesny
200 g donkersjokolade, fyngekap
210 g (250 ml) strooisuiker
200 g (240 ml) bruinsuiker
5 ml vanieljegeursel
2 eiers
260 g (465 ml) bruismeel
Versiersel
250 g (270 ml) sagte botter
130 g (250 ml) versiersuiker,
gesif
385 g-blik karamelkondensmelk
karamelspringmielies
Verhit oond tot 180 °C. Spuit 2
x 20 cm-koekpanne goed met kleefwerende kossproei en voer uit met bakpapier. Sny appels in dun skywe en pak
in die pan. Plaas melk, kakao, botter,
sjokolade, suikers en vanieljegeursel in kastrol. Roer oor lae hitte tot alles
gesmelt is. Laat effens afkoel. Klits eiers een vir een by. Sif meel by en
klits tot gemeng. Verdeel beslag tussen twee
koekpanne en bak vir 35-45 minute of tot toetspen skoon uitkom. VERSIERSEL Klits botter tot lig
en romerig. Voeg versiersuiker en kondensmelk by en klits tot lig en romerig.
Skep mengsel in spuitsak met 1 cm-stertuit. Keer koeke uit op afkoelrak en laat afkoel. Plaas eerste koeklaag op dienbord.
Spuit helfte van versiersel in spiraalvorm op koeklaag. Sprinkel hand vol
springmielies oor. Plaas tweede koeklaag bo-op en spuit oorblywende versiersel
bo-op. Sprinkel springmielies bo-oor en sit voor.
Maalvleis-samoesas
Vir nog
Hoender met Bertus se brandrissiesous
Vir nog
Gys de Villiers se veganistiese fees
Vir nog