Nuusbrief

Vir stories, resepte en TV-hoogtepunte teken in op die VIA-nuusbrief. Vertel ons wie jy is sodat ons jou op datum kan hou met al VIA se dinge.

Deur op dié nuusbrief in te teken, aanvaar ek die Media24-groep se privaatheidsbeleid. Ek het dit gelees en ek verstaan die inhoud daarvan.

Kanselleer
Teken in

Wees op VIA?

...

...

Kanselleer
Stuur inskrywing

Op watter program wil jy wees?

Kom ons braai: celebs

Adverteer op VIA

Klik hier om ons kommersiële span te kontak.

Kontak gerus vir Betsie Viljoen by
Betsie.Viljoen@media24.com
+27112173119


Vir vervaardigers

Het jy ’n voorstel vir ’n VIA-program?

  • ENG
  • AFR

As jy ’n programvoorstel het, stuur dit asseblief na voorstelle@viatv.co.za met die programnaam as die onderwerp.


If you would like to propose a show, please send it to voorstelle@viatv.co.za with the programme name in the subject line.


Kontak ons

Het jy ’n vraag? Wil jy met ons gesels?

Menu

Klasieke crème caramel met appelkinkel

Meer resepte

Genoeg vir 6-8



 



80 ml water



150 g (190 ml) suiker



4 Pink Lady-® appels, in dun skywe gesny. met skil aan



250 ml melk



125 ml room



4 eiergele



2 eiers



5 ml vanieljegeursel



75 g (95 ml) suiker



 



Verhit oond tot 160 °C. Bring
water en 150 g suiker tot kookpunt in ’n kastrol. Laat vinnig kook vir 8 – 10
minute tot goue karamel vorm. 
Spuit ’n broodpan van 10 x 15
cm of 18 cm ronde koekpan met kleefwerende kossproei. Pak appelskywe in pan en
gooi warm karamel oor. Laat staan tot gestol. 
Bring melk en room in ’n skoon
kastrol tot kookpunt. Klits eiergele, eiers, vanieljegeursel en 75 g suiker
saam tot lig en romerig. Voeg warm melkmengsel by terwyl jy roer. Gooi die
mengsel deur ’n sif in die broodpan. 
Plaas pan in oondbak. Vul
oondbak halfpad met warm water. Bedek pan met foelie en bak vir 50 – 60 minute
of tot gestol soos jellie. Haal uit oond en laat afkoel. Sit in yskas tot koud.
Keer versigtig uit op dienbord. Sit voor.

Al -resepte

Maalvleis-samoesas

Vir nog

Hoender met Bertus se brandrissiesous

Vir nog

Gys de Villiers se veganistiese fees

Vir nog